Helle.jpg

HVEM ER JEG?

Jeg hedder Helle Storch, jeg er 46 år og bor i hjertet af Klarup med min mand Lars, som arbejder i IKEA samt vores søn Magnus på 15 år, som går på Klarup Skole.
Hjemme hos os bor også vores søde lille børnevenlig hund Max på 3 år.

Vi bor på Kirkebakken 7 i et hyggeligt hus med masser af sjæl fra 1960'erne med dejlig lukket have.

Vælger I mig som jeres private børnepasser kan jeg tilbyde jeres barn en forudsigelig, rolig, genkendelig og nærværende dagligdag i trygge rammer, hvor jeg vil have fokus på det enkelte barn og støtte det i dets udvikling. 

Der vil være fokus på jeres barns trivsel, udvikling, sundhed og læring.

Hverdagen er tilrettelagt så der både er lege/aktiviteter der igangsættes af børnene, hvor de lærer og bliver støttet i at inddrage hinanden. Derudover vil jeg have faste aktiviteter som jeg sætter i gang og hvor der er fokus på at alle børn bliver anerkendt, set og hørt med den personlighed de har.  Der vil være aktiviteter som gentages, da det er vigtig for børnene med genkendelighed. 

Jeg vil støtte børnene i at blive selvhjulpne, hvilket styrker deres selvværd. 

Vi vil udforske naturen, bage i køkkenet, lave forskellige sanselege, have hyggestunder med højtlæsning, synge, danse, fjolle, styrke motorikken ved at lave gymnastik samt lege både ude og inde. 

Læring for mig er at børnene lærer hele dagen imens de er hos mig. Det er i alle situationer, både spisning, bleskifte og i forskellige legesituationer uanset om de er igangsat af børnene eller mig. Børnene lærer at indgå i forskellige fællesskaber og forskellige daglige situationer samt lærer hvordan de skal agerer i dem på en støttende og anerkendende måde.

Jeg glæder mig til i samarbejde med jer som forældre, at støtte jeres barn i sin udvikling og derfor er det også meget vigtig for mig at opbygge et godt forældresamarbejde. Fokus i mit forældresamarbejde er at være imødekommende, anderkendende, lyttende, åben og ærlig.

Jeg glæder mig til at åbne vores hjem for jer og byde jer og jeres barn velkommen!

MIN SØDE FAMILIE

Lars.jpg

Min mand Lars

Musse.jpg

Vores søn Magnus

Max.jpg

Vores hund Max

VORES DEJLIGE HUS OG HAVE

hus.jpg
teresse.jpg
Have.jpg
legetøj2.jpg
legetøj.jpg
20190814_134923_2.jpg
20190814_134842_2_edited.jpg
20190814_134830_2_edited.jpg

DU KAN KONTAKTE MIG, VED AT UDFYLDE FORMULAREN HER, SÅ VIL JEG RINGE DIG OP HURTIGST MULIGT

Tak for din indsendelse!